Είσοδος

Δειτε βίντεο του 1ου Συνεδρίου του ΠΑΣΕΒΙΠΕ: Με διακεκριμένες παρουσίες και ομιλητές από όλη την Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε την Τρί, 06/04/2024 - 00:16

Με διακεκριμένες παρουσίες και ομιλητές από ολόκληρο το πολιτικό και επιχειρηματικό φάσμα πραγματοποιήθηκε στις 19-20 Απριλίου στην Αθήνα, το Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών. Το συνέδριο κατέληξε σε εποικοδομητικές προτάσεις, τόσο για τα υφιστάμενα, όσο και για τα νέα Επιχειρηματικά Πάρκα στη χώρα μας.
Παράλληλα, έδωσε τη δυνατότητα στους πρωταγωνιστές των Πάρκων, τις 2000 δηλαδή εγκατεστημένες επιχειρήσεις σε Βιομηχανικές Περιοχές, να εκπροσωπηθούν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επιπλέον να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους.

Φωτοβολταϊκοί σταθμοί net-billing και βιομηχανικά μικροδίκτυα: Λύσεις για ομαλή ηλεκτροδότηση των Βιομηχανικών Περιοχών

Δημοσιεύθηκε την Πέμ, 05/16/2024 - 22:37

Οι προτάσεις βελτίωσης των υποδομών ρεύματος που προέκυψαν από το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Πάρκων

Δρ. Παναγιώτης Ρωμανος: Είναι τα μικροδίκτυα λύση στην ηλεκτροδότηση της βιομηχανίας;

Δημοσιεύθηκε την Πέμ, 05/16/2024 - 22:27

Το αν οι ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ μπορούν να προσφέρουν τον Ηλεκτρικό Χώρο για εγκαταστάσεις Φωτοβολταϊκών στη βιομηχανία, απασχολεί χιλιάδες επιχειρήσεις και όποιες εναλλακτικές είναι καλό να γνωστοποιούνται

Στα μικροδίκτυα ως λύση στην ηλεκτροδότηση της βιομηχανίας και στις νέες ευρωπαϊκές τάσεις, αναφέρεται η επίκαιρη συνέντευξη του Δρ. Παναγιώτη Ρωμανού στην Άντα Σεϊμανίδη.

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών: Εποικοδομητικές προτάσεις για θεσμικό πλαίσιο – υποδομές – ενέργεια

Δημοσιεύθηκε την Τετ, 05/01/2024 - 21:15

Σε εποικοδομητικές προτάσεις για την βελτίωση του νέου νόμου 4982/22, τόσο για τα υφιστάμενα, όσο και για τα νέα Επιχειρηματικά Πάρκα στη χώρα μας, κατέληξαν οι εργασίες του Πρώτου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών που πραγματοποιήθηκε στις 19-20 Απριλίου στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 20 Συνδέσμων Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Πάρκων και Φορέων Διαχείρισης, 14 Επιμελητηρίων από ολόκληρη την Ελλάδα και σημαντικών βιομηχανικών φορέων.

1o Πανελλήνιο Συνέδριο ΠΑΣΕΒΙΠΕ: Προτάσεις βελτίωσης του νόμου 4982/22 για τα Επιχειρηματικά Πάρκα

Δημοσιεύθηκε την Κυρ, 04/28/2024 - 10:21

Σε εποικοδομητικές προτάσεις για την βελτίωση του νέου νόμου 4982/22, τόσο για τα υφιστάμενα, όσο και για τα νέα Επιχειρηματικά Πάρκα στη χώρα μας, κατέληξαν οι εργασίες του Πρώτου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών που πραγματοποιήθηκε στις 19-20 Απριλίου στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 20 Συνδέσμων Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Πάρκων και Φορ

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο επίκεντρο του πρώτου συνεδρίου του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δημοσιεύθηκε την Σάβ, 04/20/2024 - 20:52

Με αθρόα συμμετοχή εκπροσώπων 20 Επιχειρηματικών Πάρκων από ολόκληρη την Ελλάδα, βιομηχανιών και 14 Επιμελητηρίων ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα, οι εργασίες της πρώτης ημέρας του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών.

Ν. Παππάς: «Οι επιχειρήσεις δεν είναι δουλοπάροικοι, τα βιομηχανικά πάρκα δεν είναι βιλαέτια, οι ιδιοκτήτες των ΒΙΠΕ δεν είναι βαλήδες»

Δημοσιεύθηκε την Σάβ, 04/20/2024 - 09:54

Χαιρετισμός του Νίκου Παππά, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και τομεάρχη Οικονομικών και Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο συνέδριο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑΣΕΒΙΠΕ).

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών - Το σήμερα και το αύριο των Επιχειρηματικών Πάρκων

Δημοσιεύθηκε την Τρί, 04/09/2024 - 19:17

Με επίκαιρα θέματα και συμμετοχή βιομηχανιών από ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιείται στις 19 και 20 Απριλίου, το Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών.

Συνάντηση ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με εκπροσώπους ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δημοσιεύθηκε την Πέμ, 03/21/2024 - 21:56

Συνάντηση εργασίας  με εκπροσώπους του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών είχε στη Βουλή ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξη του στον Π.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. Στη συνάντηση μετείχαν  ο υπεύθυνος του Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης Γιώργος Νικητιάδης, οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι Μιχάλης Κατρίνης και Δημήτρης Μάντζος καθώς και η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη.

ΒΙΠΕ: Μπαράζ προσφυγών στο ΣτΕ από συνδέσμους και επιχειρήσεις

Δημοσιεύθηκε την Πέμ, 11/09/2023 - 11:28

Ομαδικές προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας καταθέτουν επιχειρήσεις και σύνδεσμοι επιχειρήσεων από Βιομηχανικές Περιοχές και Επιχειρηματικά Πάτρα της χώρας, ζητώντας την κατάργηση του νόμου 4982/2022 του πρώην υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο ανατέθηκαν μονοπωλιακές αρμοδιότητες διαχείρισης στην ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ.
Η αρχή έγινε με τις ΒΙΠΕ Πατρών, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Σερρών, Λαμίας και Ηρακλείου, ενώ έπονται και άλλες. Από τη ΒΙΠΕ Πατρών, αίτηση στο ΣτΕ κατέθεσαν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ και πέντε επιχειρήσεις.

Subscribe to Δρασεις Συλλόγου

Ειδησεογραφία

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΠΑΣΕΒΙΠΕ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα