Είσοδος

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο επίκεντρο της πρώτης μέρας του συνεδρίου του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δημοσιεύθηκε την Σάβ, 04/20/2024 - 20:52

Με αθρόα συμμετοχή εκπροσώπων 20 Επιχειρηματικών Πάρκων από ολόκληρη την Ελλάδα, βιομηχανιών και 14 Επιμελητηρίων ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα, οι εργασίες της πρώτης ημέρας του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών.

Ν. Παππάς: «Οι επιχειρήσεις δεν είναι δουλοπάροικοι, τα βιομηχανικά πάρκα δεν είναι βιλαέτια, οι ιδιοκτήτες των ΒΙΠΕ δεν είναι βαλήδες»

Δημοσιεύθηκε την Σάβ, 04/20/2024 - 09:54

Χαιρετισμός του Νίκου Παππά, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και τομεάρχη Οικονομικών και Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο συνέδριο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑΣΕΒΙΠΕ).

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών - Το σήμερα και το αύριο των Επιχειρηματικών Πάρκων

Δημοσιεύθηκε την Τρί, 04/09/2024 - 19:17

Με επίκαιρα θέματα και συμμετοχή βιομηχανιών από ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιείται στις 19 και 20 Απριλίου, το Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών.

Συνάντηση ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με εκπροσώπους ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δημοσιεύθηκε την Πέμ, 03/21/2024 - 21:56

Συνάντηση εργασίας  με εκπροσώπους του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών είχε στη Βουλή ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξη του στον Π.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. Στη συνάντηση μετείχαν  ο υπεύθυνος του Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης Γιώργος Νικητιάδης, οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι Μιχάλης Κατρίνης και Δημήτρης Μάντζος καθώς και η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη.

ΒΙΠΕ: Μπαράζ προσφυγών στο ΣτΕ από συνδέσμους και επιχειρήσεις

Δημοσιεύθηκε την Πέμ, 11/09/2023 - 11:28

Ομαδικές προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας καταθέτουν επιχειρήσεις και σύνδεσμοι επιχειρήσεων από Βιομηχανικές Περιοχές και Επιχειρηματικά Πάτρα της χώρας, ζητώντας την κατάργηση του νόμου 4982/2022 του πρώην υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο ανατέθηκαν μονοπωλιακές αρμοδιότητες διαχείρισης στην ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ.
Η αρχή έγινε με τις ΒΙΠΕ Πατρών, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Σερρών, Λαμίας και Ηρακλείου, ενώ έπονται και άλλες. Από τη ΒΙΠΕ Πατρών, αίτηση στο ΣτΕ κατέθεσαν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ και πέντε επιχειρήσεις.

Εως και οκταπλάσιοι οι λογαριασμοί κοινοχρήστων - Παρέμβαση ΥΠΑΝ ζητά ο ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δημοσιεύθηκε την Τρί, 10/31/2023 - 18:29

Αίτημα άμεσης παρέμβασης, αναφορικά με τις κατακόρυφες αυξήσεις λειτουργικών δαπανών στα Επιχειρηματικά Πάρκα, υπέβαλε στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων σε ΒΙΠΕ (ΠΑΣΕΒΙΠΕ), καθώς οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν αυξήσεις στους λογαριασμούς κοινοχρήστων του τρίτου τριμήνου 2023, που φτάνουν συχνά έως και το 800% σε σχέση με το 2022!

Συνάντηση ΠΑΣΕΒΙΠΕ με την Υφυπουργό Ανάπτυξης Άννα Μάνη Παπαδημητρίου

Δημοσιεύθηκε την Πέμ, 09/28/2023 - 19:18

Τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις των  Επιχειρηματικών Πάρκων, συζητήθηκαν  στην ενημερωτική –εθιμοτυπική συνάντηση  που είχε η αντιπροσωπεία  του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑΣΕΒΙΠΕ) με την Υφυπουργό Ανάπτυξης , αρμόδια για τη Βιομηχανία,  Άννα Μάνη Παπαδημητρίου.

ΠΑΣΕΒΙΠΕ: Οι Κανόνες Λειτουργίας των Πάρκων, προήλθαν από αμφισβητούμενη διαδικασία

Δημοσιεύθηκε την Τετ, 08/30/2023 - 18:31

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών, ο οποίος εκπροσωπεί  περίπου 2.000 επιχειρήσεις εγκατεστημένες σε Βιομηχανικές Περιοχές, σχολιάζοντας προχθεσινή ανακοίνωση της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, σύμφωνα με την οποία τέθηκαν σε ισχύ οι νέοι Κανονισμοί Λειτουργίας των Επιχειρηματικών Πάρκων, επισημαίνει τα εξής:

Οριστικός Πίνακας Επιτυχόντων, Επιλαχόντων, Απορριπτέων της Πράξης 5035166

Δημοσιεύθηκε την Τετ, 07/19/2023 - 20:08

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑΣΕΒΙΠΕ) στο πλαίσιο της Τρίτης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή υποψηφίων στην Πράξη «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων για την απόκτηση νέων γνώσεων δεξιοτήτων και ικανοτήτων βάσει διάγνωσης αναγκών με έμφαση στην εφοδιαστική αλυσίδα» με κωδικό ΟΠΣ 5035166 και έπειτα από την ολοκλήρωση της συλλογής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών, τον έλεγχο, την επεξεργασία και ταξι

Subscribe to Δρασεις Συλλόγου

Ειδησεογραφία

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΠΑΣΕΒΙΠΕ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα