Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Νέες ποικιλίες βοτάνων της Coffee Island που συλλέγονται στο χέρι!

Δημοσιεύθηκε την Παρ, 04/01/2016 - 21:41

Η Coffee Island παρουσιάζει τις νέες ποικιλίες βοτάνων, οι οποίες μεγαλώνουν στις πιο φυσικές συνθήκες και συλλέγονται ένα προς ένα στο χέρι από ντόπιους παραγωγούς, για να φθάσουν στο φλιτζάνι του καταναλωτή και τις οποίες μπορεί να βρει καθημερινά σε όλα τα καφεκοπτεία της.

Οι φίλοι της Coffee Island μπορούν να ανακαλύψουν και εξαιρετικές ποικιλίες βοτάνων με υψηλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που συλλέγονται σε περιοχές της Ελλάδας όπως το Τσάι του βουνού από το Δομοκό Φθιώτιδας στη Στερεά Ελλάδα, το Χαμομήλι από την περιοχή Τρικάλων, τη Λουίζα από την περιοχή Γραμματικού Καρδίτσας και τη Μέντα από την περιοχή Μελισσοχώρι Λάρισας στη Θεσσαλία, το Φασκόμηλο, από την περιοχή Μαργαριτίου Θεσπρωτίας στην Ήπειρο και τέλος τη Λεβάντα, από την περιοχή Ερύμανθου Αχαΐας, στην Πελοπόννησο.

Εξαιρετικά απολαυστικές και ευεργετικές είναι και οι μίξεις βοτάνων όπως Τσάι Βουνού και Μέντα, Δίκταμο με Φασκόμηλο και Μέντα καθώς και Μελισσόχορτο με Μέντα και Λεβάντα. Επίσης, η Coffee Island διαθέτει σε αποκλειστικότητα Κασκάρα. Cascara στα ισπανικά σημαίνει κάλυμμα και είναι η φλούδα του καφέ με μικρά κομμάτια της σάρκας του καρπού πάνω του. Προέρχεται από τη Νικαράγουα και προκύπτει την στιγμή εκείνη, που το φρούτο του καφέ περνάει από την μηχανή αποφλοίωσης, όπου διαχωρίζεται η φλούδα από τον κόκκο και κατόπιν αφήνεται στον ήλιο για να ξεραθεί. Η Κασκάρα χαρακτηρίζεται ως ρόφημα, με αρώματα γλυκιάς σταφίδας, φρούτων του δάσους και μελιού, πλούσιο σώμα και γλυκιά δροσερή επίγευση. Επίσης, έχει λιγότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη από ότι ο κόκκος του καφέ ενώ διαθέτει και αντιοξειδωτικά.   

Μία μεγάλη ποικιλία από χρηστικά αντικείμενα διατίθενται στα καταστήματα της Coffee Island για απόλαυση των γευστικών ροφημάτων στο σπίτι. Επίσης, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε σκεύη ζεστής ή κρύας εκχύλισης ανάλογα με την προτίμηση του καθενός όπως το Hario FiB, το Hario Handy Tea Maker και τα Φίλτρα Finum.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βότανα και την κασκάρα αλλά και τον τρόπο παρασκευής τους μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: http://coffeeisland.gr/product/votana/

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΠΑΣΕΒΙΠΕ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα