Είσοδος

Παρουσίαση βιβλίου του Συλλόγου Εργοληπτών Αχαϊας

Δημοσιεύθηκε την Πέμ, 11/24/2022 - 10:58

Η παρουσίαση του βιβλίου του Συλλόγου Εργοληπτών Αχαϊας «1932-2022 εννέα δεκαετίες χτίζοντας το μέλλον», θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαϊας.
Το βιβλίο περιλαμβάνει ειδικό κεφάλαιο και για την ΒΙΠΕ Πατρών και τον ΠΑΣΕΒΙΠΕ.

Επιστρέφει η έκθεση καινοτομίας Patras IQ - Ραντεβού στις 4 Δεκεμβρίου με μέτρα κατά του covid και υψηλούς προσκεκλημένους

Δημοσιεύθηκε την Κυρ, 11/28/2021 - 21:35

Με πενήντα  συμμετοχές ψηφιακών εκθετών η 7η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας - Patras IQ 2021, θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου 2021.
Οι διοργανωτές, σεβόμενοι τα ισχύοντα πρωτόκολλα της πανδημίας, διοργανώνουν την έκθεση με χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών, καθώς τα περίπτερα και οι επισκέπτες θα επικοινωνούν μέσω ψηφιακής πλατφόρμας σε ειδικά σχεδιασμένο ψηφιακό/εικονικό χώρo. Η virtual έκθεση θα παραμείνει ανοικτή και επισκέψιμη μέχρι και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και θα παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας σε πραγματικό και μη χρόνο.

Ερχεται η 4η Διεθνής Έκθεση «Verde.tec»

Δημοσιεύθηκε την Τετ, 10/16/2019 - 10:00

Για τις 20 – 22 Μαρτίου 2020 ορίστηκε το νέο ραντεβού των πρωτοπόρων στην κυκλική οικονομία, τις τεχνολογίες περιβάλλοντος και τις έξυπνες πόλεις. Οι εξελίξεις στην κυκλική οικονομία, στις καινοτομίες για τις τεχνολογίες αιχμής, οι μελέτες περίπτωσης και τα νέα έργα για βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα έργων φέρνει η 4η διεθνής έκθεση «Verde.tec». Θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου 2020. 

Έκθεση για τον Ξενοφώντα Ζολώτα στο Κατάστημα Πάτρας της Τράπεζας της Ελλάδος

Δημοσιεύθηκε την Πέμ, 10/12/2017 - 09:39

Η Τράπεζα της Ελλάδος παρουσιάζει στο Κατάστημα Πάτρας την έκθεση με τίτλο «Ο Καθηγητής και η Τράπεζα της Ελλάδος» για τη ζωή και το έργο του Ξενοφώντος Ζολώτα.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, στις 19.00, και θα ανοίξει για το κοινό τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017.

Ο ΣΕΒΙΠΑ στηρίζει τον 5ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε την Σάβ, 06/17/2017 - 11:24

Σαράντα ομάδες από σχολεία της Δυτικής Ελλάδας θα παρουσιάσουν την Κυριακή 18 Ιουνίου τα επιτεύγματά τους στη ρομποτική, στο πλαίσιο του 5ου Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας.

Ενεργειακή Ημερίδα για τη Δυτική Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε την Τετ, 12/14/2016 - 21:13

Οι τελευταίες εξελίξεις στην εξερεύνηση & παραγωγή υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα.

Αγορά ηλεκτρισμού. Οι εναλλακτικοί πάροχοι ρεύματος και η συμβολή τους στη μείωση του ενεργειακού κόστους.

Η 1η Ενεργειακή Ημερίδα για τη Δυτική Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου, στην Πάτρα, στο Επιμελητήριο Αχαΐας. Διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE) και την εφημερίδα Πελοπόννησος, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Εγκαίνια στην έκθεση "Πελοπόννησος EXPO" στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Δημοσιεύθηκε την Παρ, 11/11/2016 - 09:48

Τα εγκαίνια της πρώτης Πελοποννησιακής έκθεσης στην ιστορία της Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της έκθεσης, στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, τραβώντας τα βλέμματα ολόκληρης της Ελλάδας.

Σημείο αναφοράς της επιχειρηματικότητας του πολιτισμού και των πολιτικών εξελίξεων, χαρακτήρισαν την έκθεση επίσημοι προσκεκλημένοι και πλήθος κόσμου που παρακολούθησαν τα εγκαίνια.

Στην Αρχαία Ολυμπία η πρώτη συνάντηση των Fora των Επιμελητηρίων, των Πόλεων και των Πανεπιστημίων Αδριατικής-Ιονίου

Δημοσιεύθηκε την Τρί, 10/18/2016 - 20:51

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν την πρώτη συνάντηση των Fora των Επιμελητηρίων, των Πόλεων και των Πανεπιστημίων Αδριατικής-Ιονίου της πρωτοβουλίας Adrion (ADRION INITIATIVE).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2016, στο χώρο του Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου Ολυμπίας, ΣΠΑΠ στην Αρχαία Ολυμπία (στα επισυναπτόμενα αρχεία μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων).

Το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην πρωτοβουλία Startup Europe Comes to the Universities

Δημοσιεύθηκε την Δευ, 10/03/2016 - 13:25

Ο αριθμός των αποφοίτων που προτίθενται να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση εξαρτάται από την επιχειρηματική δομή και εστίαση του ιδρύματος  από το οποίο αποφοιτούν. Χρόνια πριν, ήταν σπάνιο για ένα φοιτητή να έχει επιχειρηματική εμπειρία επειδή το κόστος εκκίνησης μια επιχείρησης ήταν υψηλό και δεν είχαν αρκετούς πόρους ή τεχνογνωσία να ξεκινήσουν. Όμως οι καιροί άλλαξαν και σας καλούμε να γνωρίσετε την πρωτοβουλία Startup Europe Comes to Universities (SEC2U)!

Subscribe to Εκδηλώσεις

Ειδησεογραφία

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΠΑΣΕΒΙΠΕ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα