Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Iδρυτική συνδιάσκεψη της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμ, 09/08/2016 - 21:25

Το τριήμερο 2 έως 4 Σεπτεμβρίου στο μαγευτικό νησί της Τήνου, συγκεντρώθηκαν τα μέλη της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για να λάβουν μέρος στις εργασίες της ιδρυτικής τους συνδιάσκεψης που είχε σαν αντικείμενο τον σχεδιασμό του στρατηγικού πλάνου που καθορίζει τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας.

Τα μέλη – επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην Ολομέλεια και οι εκπρόσωποι τους ήταν: ΛΟΥΞ ο κος Πλάτωνας Μαρλαφέκας & η κα Άννη Καραγκιουλέ, AGRINO ο κος Άγις Πιστιόλας, ΕΨΑ ο κος Μιχάλης Τσαούτος και η κα Πένυ Τσαούτου, , ΖΑΓΟΡΙ ο κος Νίκος Χήτος & η κα Χριστίνα Δούμα, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ο κος Χρήστος Παπαδημητρίου, ΗΛΙΟΣ η κα Αθανασία Δάκου, ΝΗΣΟΣ ο κος Αλέξανδρος Κουρής, ΑΓΑΝ ο κος Αριστείδης Ευσταθίου και η κα Ιωάννα Πετροπούλου, ΒΙΚΟΣ ο κος Κωνσταντίνος Σεπετάς, BRAVA ο κος Απόστολος Σαλάκος, ΕΖΑ ο κος Αθανάσιος Συριανός, ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ ο κος Χαράλαμπος Κωνσταντάκης, ο κος Σωτήρης Βλάχος & η κυρία Στέβη Σμυρναίου, ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ ο κος Γιάννης Βαρβαγιάννης , SKAG η κα Πόπυ Σκαγιά, KYKNOS η κα Μάρθα Μανουσάκη, HELLAS FROST ο κος Γιάννης Παυλούδης, EUROCERT ο κος Γιώργος Μπρισκόλας & η κα Άθη Χαλκιοπούλου καθώς και η υπεύθυνη επικοινωνίας της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κα Νόρα Άντερσον. Συμμετείχαν ακόμα και νέα υπό ένταξη μέλη ως παρατηρητές. Η Ολομέλεια διεξήχθη στους χώρους του Δημοτικού Μουσείου Κώστα Τσόκλη στον Κάμπο.

Στο πλαίσιο των εργασιών της ολομέλειας συζητήθηκαν και κατατέθηκαν από κάθε εταιρία μέλος προτάσεις πάνω σε 5 στρατηγικούς στόχους – άξονες διαλόγου. Συζητήθηκαν θέματα όπως, η σημασία της πρωτοβουλίας, η αναγνωρισιμότητα του σήματος, η συμμετοχή στον δημόσιο διάλογο, διάφορες συνεργασίες, καθώς και τα νέα υπό ένταξη μέλη.

Στην ομιλία του κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων καλωσορίσματος των μελών της Πρωτοβουλίας και των οικογενειών τους στην Τήνο, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και οικοδεσπότης του τριημέρου κος Αλέξανδρος Κουρής τόνισε: «Η παρουσία τόσων σημαντικών ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων και παραγωγών το τριήμερο αυτό στην Τήνο, αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της Πρωτοβουλίας μας. Εμείς οι Συνοδοιπόροι του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ οραματιζόμαστε μια πραγματικά ισχυρή και ευημερούσα Ελλάδα. Μια Ελλάδα με ιδιόκτητη βιομηχανία και βιοτεχνία. Μια κοινωνία που δημιουργεί, παράγει και καταναλώνει τα δικά της κορυφαία, επώνυμα, υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα,

Ένα έθνος που αναπτύσσει και αξιοποιεί το ανθρώπινο ταλέντο του. Δεν το οδηγεί στη μετανάστευση. Εμείς στο ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ λέμε, «ισχυρή Ελλάδα χωρίς παραγωγικές εταιρίες ελληνικής ιδιοκτησίας δεν μπορεί να υπάρξει. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ».

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου τα μέλη της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας και οι οικογένειες τους  είχαν την ευκαιρία να  συσφίξουν τις σχέσεις  τους μέσα από μία σειρά δράσεων που έλαβαν χώρα στο νησί της Τήνου όπως: συναυλία με την Αλίκη Καγιαλόγλου, ξενάγηση και δείπνο με τηνιακά προϊόντα και χαρακτήρα στη Μονή Ουρσουλινών στα Λουτρά, γευστικές δημιουργίες με προϊόντα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ καθώς και περιήγηση  του  νησιού με «ξεναγό» την Μάγια Τσόκλη.

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΠΑΣΕΒΙΠΕ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα