Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Στη ΒΙΠΕ Πάτρας η Σία Αναγνωστοπούλου – Ενημερώθηκε για τα προβλήματα, φόρτωσε και …φορτηγό

Δημοσιεύθηκε την Παρ, 04/28/2023 - 13:11

Φόρτωσε …φορτηγό η Σία Αναγνωστοπούλου, κατά την προχθεσινή της επίσκεψη στη ΒΙΠΕ Πάτρας. Η βουλευτής Αχαΐας-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ,πέρα από το γνωστό ενδιαφέρον της για τα προβλήματα των Βιομηχανικών Πάρκων, επέδειξε και ασυνήθιστη ικανότητα στη διαχείριση μηχανημάτων.

Αφού ξεναγήθηκε στη ΒΙΠΕ Πατρών από τον Πρόεδρο του φορέα κ. Δημήτρη Λειβαδάρο και τον πρόεδρο του ΠΑΣΕΒΙΠΕ κ. Πέτρο Μαντά, ενημέρωθηκε σχετικά με τις κάθετες αντιδράσεις των επιχειρήσεων στον προτεινόμενο από την ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ νέο κανονισμό για τις ΒΙΠΕ, την άμεση απόσυρση μάλιστα του οποίου έχουν αιτηθεί προ ελαχίστων ημερών 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως η κα Αναγνωστοπούλου, παρά την ακαδημαϊκή της ιδιότητα, θέλησε με την ευκαιρία να δοκιμάσει και τις ικανότητες της ως χειριστής μηχανημάτων!

Ετσι, επισκεπτόμενη ανάμεσα σε άλλες εταιρείες τις εγκαταστάσεις της ΑΞΟΝΑΣ Μ.Β. Α.Τ.Ε.Β.Ε.  που δραστηριοποιείται στην παρασκευή ασφαλτομίγματος,ζήτησε από τον διευθυντή της μονάδας να φορτώσει ένα φορτηγό με τοα σφαλτομίγμα που έφτιαξε προηγουμένως η ίδια!! Στους εντυπωσιασμένους παρευρισκόμενους, εξήγησε ότι ο πατέρας της χειριζόταν μηχανήματα και της είχε δείξει τις βασικές τους λειτουργίες.

Ειρήσθω εν παρόδω, η κα Αναγνωστοπούλου και από κοινού με  τον συνάδελφό της  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αχαΐας , Κώστα  Μάρκου έχουν κατ΄επανάληψη επισημάνει την ανησυχία τους για τις αρνητικές συνέπειες του νέου νόμου για τις ΒΙΠΕ εκτιμώντας ότι  θέτει σε άμεσο κίνδυνο την βιωσιμότητα των εγκατεστημένων επιχειρήσεων , εξοβελίζει  τους ιδιοκτήτες γης από τη διαχείριση των ΒΙ.ΠΕ. και  δημιουργεί ένα υπερσυγκεντρωτικό σύστημα  λήψης αποφάσεων «για τους επιχειρηματίες χωρίς τους επιχειρηματίες» με αποτέλεσμα την οριστική αποεπένδυση από τις ΒΙ.ΠΕ…

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΠΑΣΕΒΙΠΕ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα