Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

ΣΕΒΙΠΑ: Σύσκεψη για την βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας στη ΒΙΠΕ Πατρών

Δημοσιεύθηκε την Τρί, 12/14/2021 - 00:54

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Πατρών (ΣΕΒΙΠΑ) με εκπροσώπους της διαχειρίστριας ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, και των διοικητών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Δήμου Δυτικής Αχαΐας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν. Αχαΐας.
Στην συνάντηση που προκλήθηκε από τον ΣΕΒΙΠΑ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου  Δημήτρης Λειβαδάρος αναφέρθηκε στα θέματα ασφάλειας της ΒΙΠΕ Πατρών, λόγω των συχνών κλοπών που υφίστανται εγκατεστημένες επιχειρήσεις και έθεσε σειρά αιτημάτων προς τους αρμόδιους φορείς.
Συγκεκριμένα, ζήτησε το κλείσιμο όλων των εισόδων της ΒΙΠΕ Πατρών, εκτός από την κεντρική που βρίσκεται στο ύψος της εταιρείας CBL, η οποία θα παραμένει ανοιχτή όλο το 24ωρο, καθώς και της εισόδου στον Βιολογικό Καθαρισμό, η οποία θα είναι ανοιχτή μόνον την ημέρα, κατά τις εργάσιμες ώρες.
Η διαχειρίστρια ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, τοποθετήθηκε θετικά.Επίσης έγιναν σημαντικές προτάσεις και από τους εκπροσώπους του Τμήματος Ασφαλείας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας καθώς επίσης και από τον εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν. Αχαΐας.Τέλος ζητήθηκαν προτάσεις και από τα μέλη του ΣΕΒΙΠΑ.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Πατρών Δημήτρης Λειβαδάρος ζήτησε ακόμα τη σήμανση των κλειστών εισόδων για αποφυγή ατυχημάτων και την τοποθέτηση καμερών για τον έλεγχο των ατόμων που εισέρχονται στην ΒΙΠΕ Πατρών. Ένα ακόμα θέμα που ζητήθηκε από την ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ είναι η ανακατασκευή της περιμετρικής τάφρου όπου χρειάζεται, για να αποτρέπεται η ανεξέλεγκτη είσοδος οχημάτων από παράνομα διανοιγμένες διόδους. Φυσικά, ζητήθηκαν παρεμβάσεις και καθαρισμοί σε όποια σημεία χρειάζεται για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και δημιουργία χώρου παρκινγκ φορτηγών. Παράλληλα, ο ΣΕΒΙΠΑ θα φροντίζει να ενημερώσει τις επιχειρήσεις μέλη του, ώστε να φροντίσουν και αυτές για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων τους.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΒΙΠΕ Πέτρος Μαντάς, ο οποίος συμφώνησε με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, ωστόσο διατύπωσε ενστάσεις για τον τρόπο που γίνεται για αλλαγή του ρυμοτομικού σχεδίου της ΒΙΠΕ Πατρών από την ΕΤΒΑ - ΒΙΠΕ. Συγκεκριμένα τόνισε μεταξύ άλλων πως, η τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου, εξαφανίζει τις προβλεπόμενες θέσεις στάθμευσης φορτηγών, καθώς μετέτρεψε 200 στρέμματα κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων, σε έκταση εμπορικών χρήσεων, με αποτέλεσμα το μείζον πρόβλημα του  κυκλοφοριακού που ήδη υπάρχει στη ΒΙΠΕ Πατρών, να εντείνεται.

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΠΑΣΕΒΙΠΕ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα