Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

ΣΕΒΙΠΑ: 15 χρόνια γόνιμης δράσης στη ΒΙΠΕ Πατρών

Δημοσιεύθηκε την Τετ, 02/08/2023 - 10:37

Σε πανηγυρικό κλίμα και μετά από απουσία τριών χρόνων λόγω των περιορισμών της πανδημίας, ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Πατρών (ΣΕΒΙΠΑ), πραγματοποίησε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα του Royal την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Λειβαδάρος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις δράσεις του ΣΕΒΙΠΑ τα προηγούμενα χρόνια με έμφαση τις πρωτοβουλίες για την βελτίωση της λειτουργίας της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΑ αναφέρθηκε στο νομοθετικό έργο που παρήχθη από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την ίδρυση και λειτουργία των επιχειρηματικών πάρκων, μεταφέροντας την δυσαρέσκεια του κλάδου γιατί στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου, δεν ελήφθησαν υπόψη οι ανησυχίες και οι προτάσεις των εγκατεστημένων επιχειρήσεων.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, η βουλευτής Χριστίνα Αλεξοπούλου, οι αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Μπονάνος και Φωκιων Ζαΐμης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέρκας, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΒΠ&ΔΕ Βασίλης Κυριακόπουλος, εκπρόσωπος της ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ, κ.ά.
Οι κυβερνητικοί βουλευτές τόνισαν στους χαιρετισμούς τους, ότι τίθενται στη διάθεση των επιχειρήσεων και του συνδέσμου, για να προβούν σε διορθωτικές παρεμβάσεις σε σχέση με το εν λόγω νομοθέτημα.
Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση του ΣΕΒΙΠΑ, ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας στον διατελέσαντα πρόεδρο του συνδέσμου και νυν πρόεδρο του ΠΑΣΕΒΙΠΕ Πέτρο Μαντά για την προσφορά του στον σύνδεσμο και στις εγκατεστημένες επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Πατρών και ευρύτερα.
Ο Πέτρος Μαντάς στον χαιρετισμό του, έκανε μια σύντομη αναδρομή στα 15 χρόνια εμπλοκής του, με τα δρώμενα των εγκατεστημένων, τοπικά και πανελλαδικά. Μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στην ίδρυση του ΣΕΒΙΠΑ και αργότερα του πανελληνίου συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ, καθώς και στα νομοθετικά «σκαμπανεβάσματα» των τελευταίων χρόνων, εκφράζοντας την απογοήτευσή του, για τον νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα και φέρνει σε μειονεκτική θέση τους εγκατεστημένους, έναντι της διαχειρίστριας εταιρείας.

Φωτο: Από αριστερά ο νυν πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΑ Δημήτρης Λειβαδάρος, οι πρώην πρόεδροι Γιώργος Κολλιόπουλος και Πέτρος Μαντάς - νυν πρόεδρος ΠΑΣΕΒΙΠΕ (τιμώμενος) και ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Ερευνας, Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας Φωκίων Ζαΐμης

 

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΠΑΣΕΒΙΠΕ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα