Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Ιστορικό

Δημοσιεύθηκε την Τρί, 06/23/2009 - 06:34

Ο « Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών» με τον διακριτικό τίτλο ΠΑΣΕΒΙΠΕ, είναι μια επαγγελματική οργάνωση που ιδρύθηκε με σκοπό να εκπροσωπήσει τις επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες σε ΒΙΠΕ της ελληνικής επικράτειας, για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων στον χώρο όπου λειτουργούν και δραστηριοποιούνται. Το 2016 ένας αρχικός αριθμός ιδρυτικών μελών (22) υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη για τη δημιουργία του συνδέσμου και το 2017 διενήργησε εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σήμερα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. (ΠΑΣΕΒΙΠΕ), είναι ο φορέας που εκπροσωπεί άμεσα ή έμμεσα τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις των ελληνικών ΒΙΠΕ και έχει στόχο να προασπίζεται την επίλυση των κοινών τους προβλημάτων, με όλους τους αρμόδιους φορείς την Ελληνικής Πολιτείας.
Η έδρα του ΠΑΣΕΒΙΠΕ στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών βρίσκεται στο Συνεδριακό Κέντρο Τέως Δημαρχείου Λουσικών - Δυτική Αχαΐα. Η λειτουργία του διέπεται από τις διατάξεις του νόμου 1712/1987 περί επαγγελματικών οργανώσεων και τις σχετικές τροποποιήσεις του νόμου αυτού, συμπληρωματικά δε από τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα και του Εισαγωγικού Νόμου και δεν ασκεί κερδοσκοπική δραστηριότητα.

Κοινή επιδίωξη των μελών του αποτελεί η επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία όλων των Βι.Πε ανά την ελληνική επικράτεια σε τομείς όπως οι εσωτερικές και εξωτερικές υποδομές, τα ενεργειακά και ψηφιακά δίκτυα, η αδειοδοτική γραφειοκρατία, τα κόστη λειτουργίας και γης, η ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών, το μεγάλο και άνευ ανταπόδοσης κόστος των Δημοτικών Τελών, η διεκδίκηση της αποτελεσματικής διαχείρισης κάθε Βι.Πε/ Επιχειρηματικού Πάρκου/ ΟΥΜΕΔ ξεχωριστά από τις ίδιες ή από εταιρείες που αυτές τους αναθέτουν μετά από διαγωνιστική διαδικασία, συνεργασίες στη λειτουργία τους, περιβαλλοντικά θέματα καθώς και οι υπόλοιπες προβλέψεις του καταστατικού του.

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΠΑΣΕΒΙΠΕ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα